RE: =WF= Game Engine Bugs (Full Version)

All Forums >> [Artix Entertainment Games] >> [AdventureQuest] >> [WarpForce] >> WarpForce Bugs



Message


Mr.Wrath -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/4/2009 23:54:35)

(There really needs to be a misc. Bug thread....)
In the AQ Z token page you can select your warpforce character. I posted this here...because where else do I put it?

This'll work. Um. AQ Z-Token page? You mean to buy Z-Tokens? ... you sure can. ~Aelthai




Eel -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 0:10:53)

Hmm,well there's no other place to put this sooo,

I reached level 10 and the thing said I could become a warpgaurdian to train my level higher except there's no button for it,so It's either a bug or its just not released yet here's my character for proof

Not released yet. ~Aelthai




Mr.Wrath -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 0:45:02)

@Eel
It isn't released yet, its already there because Guardians etc. etc. get 20+ more levels.




The1337One -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 0:50:09)

During the first quest, after we kill Gristlepine, our character looks up and his head isn't on his shoulders!

noted ~Aelthai




earth breather -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 0:57:04)

I cant change back to my Warptracker gunner armor and my retro armor looks like the advanced retro armor and sometimes i start ina battle wonce ive logged in and i start in my retro armor

You can change back into Explorer then? Also, Retro and Advanced Retro look the same. ~Aelthai




Mr.Wrath -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 1:17:25)

@Earth breather
The retro is supposed to look like advanced retro, just that advance retro has better elemental defence.




JensenHero9 -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 1:19:01)

When I try to change my hairstyle, it goes straight to spiked up hair. I tried it only 4 times and I lost 50 gold in the process. In addition to fixing this bug, will there be a refund?

Were you getting an error message? ~Aelthai




Brandondg -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 1:30:58)

I don't really think this has to do with my level or equipment or anything, i dont even know where to post this bug... but first of all, you can get the huntress as a partner... my second concern about this bug is well uhm, ill let the picture show it..

Huntress:
http://i39.tinypic.com/2b9o9t.jpg

Zorboz:
http://i43.tinypic.com/6p0pdc.jpg

lulz

yeah .... ~Aelthai




candy.man -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 1:41:30)

Character Info:
Char ID (optional) 63261705
Level: 10

Bug Info:
Location: VR training

Details: Had 180 gold in my invetory and went to the stat trainer to train my dex from 20-25. When I defeated the stat trainer I received a save failed error message that advises to restart and try again.
After bug/game crash: I logged out of the game and re-logged in again. When I checked my inventory I noticed I only had 9 gold instead of 180. Note I only fought the trainer once. I have also experienced this gold dissapearing issue a couple of times yesterday when I was playing with the stat trainer yesterday but did not lose as much as I did today.

Did the game kick you out? No
What was the error message/code?
Error: Save Failed
There was an error while saving the data! Try closing your web browser and relogin to the game and try again.

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: IE7
Operating System: XP
Flash version: 10

known. It seems to be wanting more than is required ... we're looking into it. ~Aelthai




TreadLight -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 3:26:52)

Character Info:
Char ID (optional) 63303330
Char Name (optional) Thread of Light
Level: 1

Bug Info: What happened? At my character's creation, I chose the name "Thread of Light", selected the Gunner base class, then moved onto races. I selected the Drakel race, then selected the female gender. I changed the "Face" option enough times to come across there being no head at all! I then saved the character to test it out, and then I was brought to this screen. It did not load for the 5 minutes I kept it up for, so then I cleared my cache, refreshed the page, then I logged in again. I then went to log into my character, and it worked (but I started out right at the LSS Alteon), and I still had no head. I then went to battle a few times, and it still never changed.
Location: Where did it happen? It started at the character creation stage, and once I saved the character, it never changed,

Details
quote:

At my character's creation, I chose the name "Thread of Light", selected the Gunner base class, then moved onto races. I selected the Drakel race, then selected the female gender. I changed the "Face" option enough times to come across there being no head at all! I then saved the character to test it out, and then I was brought to this screen. It did not load for the 5 minutes I kept it up for, so then I cleared my cache, refreshed the page, then I logged in again. I then went to log into my character, and it worked (but I started out right at the LSS Alteon), and I still had no head. I then went to battle a few times, and it still never changed.

Before Bug occurred: I had opened Firefox, then went to the WarpForce homepage, went to the game page, logged into my account, deleted one of my characters (due to me wanting a different class), and started creating Thread of Light (the glitched character).
During Bug: I first saw that there was no head in character creation, I saved the character, and it loaded at this screen for 5 minutes, then I refreshed my page and cleared my cache, then logged into my character, and it came up with this page.
After bug/game crash: I stayed with no head, and I can play as any other character.

Did the game kick you out? No.
What was the error message/code? No.

Screenshot link: First screenshot, second screenshot, third screenshot.
Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: I cleared my cache after the bug occurred, and I still had no head.
Did the bug happen again?: I tried making another character, and the exact same thing had happened.

Technical Info:
Graphics quality setting: Best
Browser type and version: Firefox v3.5
Operating System: Windows Vista Ultimate Edition, 32-bit
Flash version: Flash Player 10.0.22.87

If possible, I would love to keep this glitch as a souvenir for WarpForce Beta. Please consider this request respectively. :)

Duplicated ... except I am actually getting to play the intro. ~Aelthai




Alopex Lagopus -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 4:46:01)

Character Info:
Char ID (optional)
Level: 5

Bug Info:
Location: VR training

Details: Yesterday, I got the training bug (save error). So I stopped play. Now, I trainded 2 times in a row, then I leveled up to 5. Then I want to train my stats again, and have the save error again! When I had the save error, I want train my STR 10 to 15, and when I made training to my DEX 0 to 10, it was working... the trainer is hard to raise STR, but without the stat save, its pointless :)

Did the game kick you out? No
What was the error message/code?
Error: Save Failed
There was an error while saving the data! Try closing your web browser and relogin to the game and try again.

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: FireFox 3.5
Operating System: XP
Flash version: 10

known. It seems to be wanting more than is required ... we're looking into it. ~Aelthai




earth breather -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 4:51:35)

quote:

The retro is supposed to look like advanced retro, just that advance retro has better elemental defence.
no i meant sometimes it looks like the warptracker striker

Please take a screenshot - are you sure you're not wearing the Striker when that happens? ~Aelthai




tommytanaka -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 10:48:49)

quote:

Character Info:
Char ID (optional) 63250144
Char Name (optional) Tommy Tanaka
Level: 10

Bug Info: Clicking on the prow of the LSS Alteon during cut scenes moves you to the VR Deck.
Location: Join the WarpForce, Asteroids

Details During the animated scenes where the LSS Alteon is flying, hovering the pointer over the forward section of the Alteon switches to hand, and clicking on the Alteon then immediately takes you to the VR Trainer Deck.
Before Bug occurred: Watching the animated sequences of those quests.
During Bug: No errors, you just skip out of the quest you're currently on.
After bug/game crash: Exiting the VR Deck sends you back out to the main screen.

Did the game kick you out? No.
What was the error message/code? No error messages.

Screenshot link:
Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: Yes.
Did the bug happen again?: (If it did not, no need to post!) Yes. Also tried again with different character. Same result.

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: Google Chrome 2.0.172.33
Operating System: (Windows 98? XP? Vista? Another type?) Vista Home Premium 32 bit.
Flash version: 10.0.22.87


noted ~Aelthai




Frizco -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 11:32:42)

Character Info:
Char ID (optional)63263382
Char Name (optional)FriZco
Level:7

Bug Info: When retro suit is equipped the damaged rocket launcher goes right through my arm
Location: In battle (the only place i can see myself in the retro suit)

Details Rocket launcher hilt goes right through my arm
Before Bug occurred: Recompleting JOIN WARPFORCE from link in command deck thingy
During Bug: Rocket launcher hilt goes right through my arm
After bug/game crash: NO end result exsept the hilt goes throug my arm whenever I battle with retro suit equipped

Did the game kick you out? no
What was the error message/code?no

Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: Yes, before and after
Did the bug happen again?: Everytime
Technical Info:
Graphics quality setting: high
Browser type and version: Internet explorer
Operating System: Vista
Flash version:10.0.22.87 Acording to mehquest login page


noted ~Aelthai




Lucidar -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 11:39:02)

Character Info:
Char ID (optional) 63245044
Char Name (optional) Cydemus
Level: 10

Bug Info: Commnad box changnd
Location: During a battle.

Details What happened? What's the bug? Use as much detail as possible!
Before Bug occurred: Loged into warpforce, then clicked random battle.
During Bug: I changed the style of my battle command box, and when I logged into AQ, my Command box there had changed as well.
After bug/game crash: whenever I change my command box style in one game, it changes in the other

Did the game kick you out? no
What was the error message/code? None

Screenshot link: N/A
Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: yes, both times
Did the bug happen again?: every time

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: Internet Explorer
Operating System: XP
Flash version: 10

noted ~Aelthai




tairee -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 12:16:07)

why wont the warp guardain link work

because it's not released yet. ~Aelthai




JensenHero9 -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 13:32:27)

When I scroll over the Engineering link, part of the Sick Bay turns gray. When I remove the mouse from the Engineering link, the gray spot returns to normal. I was using IE8.

Ooh, I see. ~Aelthai




JensenHero9 -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 13:33:28)

Hey Frizco, no wonder the rocket launcher is damaged.




JensenHero9 -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 13:36:26)

Should there be a new and improved error message instead of the medieval BLUE SCROLL OF DOOM for WF? There's a Death 2.0, but why not a better error message? How about SYSTEM MALFUNCTION or GAME DISRUPTION?

I can ask. ~Aelthai




poomaster -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 13:59:47)

playing a drakel called poomaster

i noticed something very strange
i saw a few comments on computers lagging and stuff on the intro
when i played the introduction quest on a mac when you first meet the crew of the ship (in the room with cogs and gears in the backround) there was an insane amount of lag but when i played it on my normal rubbish pc there was no problem at all with it maybe its different when on a mac?


noted ~Aelthai




Lord Stumpy -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 14:02:12)

Character Info: Gunner
Char ID (optional): 63247226
Char Name (optional): Draconis
Level: 7

Bug Info: No "Attack" button when training INT.
Location: VR Deck

Details While training INT the only thing I could do was cast "IMP". I think this is a hold-over from AQ training but the fact that there are no magic weapons in WarpForce made the training session VERY difficult. The only reason I won was because of the damage the pet was doing.
Before Bug occurred: Training Dex
During Bug: All weapon ability disabled (no "attack" button). Tried equiping all weapons
After bug/game crash: No error after battle

Did the game kick you out? No
What was the error message/code? None

Screenshot link: No Screenshot
Did you try clearing your cache? No
Before or after the bug happened?: No
Did the bug happen again?: Have not tried to train INT again (yet)

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: Firefox 3.5
Operating System: Windows XP
Flash version: 10.0.22.87

Not a bug, but we will look at it. ~Aelthai




gazajed -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 14:06:24)

also cant train dex past 15 + scaling with z token training is bad so if you choose to pay your first few trainings with Z it will be for free

known. It seems to be wanting more than is required ... we're looking into it. ~Aelthai




.Discipline -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 14:42:18)

Character Info:
Char ID (optional)63239290
Char Name (optional) Mr Discipline
Level:10

Bug Info: The game refuses to save my stat training to luck after 20, it tells me to log out and try again, and every time, it still refuses. I've cleared my cache, too, and this keeps happening.

Details:
Before Bug occurred: Completed LUK training session in the VR room.
During Bug: Luck points do not save.
After bug/game crash: I cannot train this stat.

Did the game kick you out? No
What was the error message/code? Error, game failed to save the information, please logout and try again.

Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: Yes, before and after
Did the bug happen again?: Everytime

Technical Info:
Graphics quality setting: High
Browser type and version: Internet explorer
Operating System: XP
Flash version: 10.0.22.87

known. It seems to be wanting more than is required ... we're looking into it. ~Aelthai




I Scimitar I -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 18:14:36)

Character Info: ?
Char ID (optional)
Char Name (optional) Angel Of Death
Level: 10

Bug Info: What happened? Can't train my str after 20
Location: Where did it happen? Stat trainer?

Details What happened? What's the bug? Use as much detail as possible! Not been able to train my str beyond 20
Before Bug occurred: What were you doing prior to the problem? Nothing went straight to stat trainer
During Bug: What happened during the bug/what issues or errors did you see? Error while saving data please try closing and reloading browser
After bug/game crash: What was the end result? Game crash/freeze? Missing item?

Did the game kick you out? no
What was the error message/code? There was an error while saving the data! Try closing your web browser and re-login to the game and try again

Screenshot link: http://img377.imageshack.us/i/error101.png/
Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: Everytime before and after
Did the bug happen again?: (If it did not, no need to post!) Happened about 5-10 times and still happening

Technical Info:
Graphics quality setting: (Low, Medium, High, Best) High
Browser type and version: (Firefox? Internet Explorer? Opera? Another one?) Firefox most recent update not sure which
Operating System: (Windows 98? XP? Vista? Another type?) XP
Flash version: Again the most recent update


known. It seems to be wanting more than is required ... we're looking into it. ~Aelthai




earth breather -> RE: =WF= Game Engine Bugs (7/5/2009 18:37:29)

Whenever i equip my retro armor it looks like the warptracker striker armor and sometimes i start in my retro armor when i do my first battle when i login

Are you sure you're identifying the armors properly? Retro should not look like Striker. Can you take a screenshot that has your character panel (mouse over your picture) visible? ~Aelthai




Page: <<   < prev  3 4 [5] 6 7   next >   >>

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition
0.1090012