Home  | Login  | Register  | Help  | Play 

RE: =WF= Item Bugs

 
Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Artix Entertainment Games] >> [AdventureQuest] >> [WarpForce] >> WarpForce Bugs >> RE: =WF= Item Bugs
Page 3 of 5<12345>
Forum Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
9/29/2009 17:47:57   
general greivous
Member

Type of bug (Game crash/blackscreen, glitch, graphical error, typo, etc.): Graphical Error

Character Info:
Char ID: 63243753
Char Name (optional): Inny
Level: 16
OR
Character page link:

Bug details: The Standart Issue Rocket Launcher goes through the arm of the AAAA-Cell Energizer battlesuit.

Before bug occurred: Game ok

During Bug: No problems

After bug: OK


Item Bugged: AAAA-Cell Energizer
Other Equipment: Standart Issue Rocket Launcher
Screenshot link: http://img242.imageshack.us/i/bugwf.jpg/

Did you log out and log back in? Yes
Did you clear cache? Yes
Did the bug happen again? Yes
Browser Info: IE 8
Flash version: latest

...figures. Not really surprised. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 9/29/2009 21:54:24 >
AQ  Post #: 51
9/30/2009 20:52:50   
kirbymaster2
Member

Character Info:
Char ID: 63790945
Char Name (optional): De Thrak
Level: 22
OR
Character page link: Clicky

Bug details:
Before bug occurred: I enter a fight with an enemy (level 23 Silari Warrior, though it happens on any enemy).

During Bug: I use the Cryo Bombs tech, and freeze the enemy. The status message states that the enemy's fire resistance should be increased by 1.5x ice resistance. However his resistance (90% Fire, 120% Ice) stays the same. Either the resistance change still applies and I haven't noticed the damage increase (unlikely, as 90+1.5*120=270 which should be easy to notice) while the showed numbers stay the same, or that part of the tech doesn't work, or it's not suposed to work and the description didn't get changed.

After bug: The fight continues as normal. The enemy is frozen for one turn, takes 90% damage from Fire attacks and dies anyway.


Item Bugged: Cryo Bombs tech
Other Equipment: AAAA-Cell Energizer, Rocking Cisor, Primitive Network Deflector (Defense Mode), Lively Comet
Screenshot link: Clicky

Did you log out and log back in? Yup, still happens
Did you clear cache? Yup, still happens
Did the bug happen again? Yup
Browser Info: Internet Explorer (Most recent version)
Flash version: 10.0.32.18

It turns out that if the visible resistance changes, it messes up some other things (a previous version of Freeze did that...). The bonus is applied internally and invisibly. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 9/30/2009 21:38:52 >
AQ DF MQ  Post #: 52
10/1/2009 19:26:04   
kirbymaster2
Member

Character Info:
Char ID: 63790945
Char Name (optional): De Thrak
Level: 22
OR
Character page link: Clicky

Bug details:
Before bug occurred: I enetr the Hangar Arsenal Shop.
During Bug: The Improved Rocket Launcher, Modern Rocket Launcher and Sharpshooter's Laser Pistol all do not have a description.
After bug: I keep playing as normal

Item Bugged: Improved Rocket Launcher, Modern Rocket Launcher and Sharpshooter's Laser Pistol
Other Equipment: AAAA-Cell Energizer, Rocking Cisor, Primitive Network Deflector (Defense Mode), Lively Comet
Screenshot link: Clicky

Did you log out and log back in? Yup, still happens
Did you clear cache? Yup, still happens
Did the bug happen again? Yup
Browser Info: Internet Explorer (Most recent version)
Flash version: 10.0.32.18

Fixed. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 10/2/2009 0:01:04 >
AQ DF MQ  Post #: 53
10/14/2009 0:55:46   
Uber lord 7
Member

Character Info:
Char ID: 63244631
Char Name (optional): Mekien
Level: 17

graphics bug

on the Heavy Gunner the layering is wrong( not familiar with how flash works) with drakel
the tail is in front of the right leg (the lighter one and looks to be closer)instead of between the legs
no problem to game play


just noticed the other 2 earlier on this problem, sorry for repeating

< Message edited by Uber lord 7 -- 10/14/2009 1:20:34 >
AQ DF MQ  Post #: 54
10/16/2009 11:18:35   
Mega cool50
Member

Character Info:
Char ID: 63241179
Char Name (optional): Mega cool50
Level: 25
OR
Character page link:

Bug details:
Before bug occurred: Was doing the red dwarf quest,died

During Bug: I got send to the reaper,but i couldn't open his shop

After bug: Went back to life


Item Bugged: Warptrooper III
Other Equipment: Blustery Beam Lance
Screenshot link:

Did you log out and log back in? No
Did you clear cache? No
Did the bug happen again? Idk
Browser Info: Vista,IE
Flash version: 9

Fixed ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 10/17/2009 19:20:54 >
AQ DF MQ  Post #: 55
10/17/2009 2:46:19   
Rhowena
Legendary AK!!!


The Star Ninja armor complains if you try to perform a Kick with less than 21 SP, but if you do have the SP it doesn't actually use it. The 8 SP the Mighty Double Swing is currently using also sounds a bit low.

The Mighty Double Swing is relatively cheap. This is the Level 27 armor? 8 SP is correct. (It's 10% of the cost of an equivalent-level spell in exchange for 10% extra BRS)
Noted the fact that Star Ninja doesn't take the SP for the Kick, that is definitely a bug (and yes, 21 is how much it should be taking - the Kick is, on average, more powerful). ~Aelthai


< Message edited by Aelthai -- 10/17/2009 19:51:04 >
AQ DF  Post #: 56
10/30/2009 23:18:03   
ghdfy
Member

bug:when i use the primitive network deflector , the message says there "you must have a gauntlet to attack" and i cant use it

Click on the gauntlet to rotate it from 'defense mode' to 'attack mode'. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 10/31/2009 0:09:58 >
Post #: 57
11/21/2009 0:24:19   
Doomsday
Member

The Level 46G Sonic Axe has 8-26 damage, and the Level 24 Z-Token Sonic Axe also has 8-26 damage.

Nevermind, answered on IRC, they have the same Plvl.

< Message edited by Doomsday -- 11/21/2009 0:35:50 >
AQ DF AQW  Post #: 58
11/26/2009 18:20:40   
kors
Member

in star ninja armor when i use a guantlet it puts the helmet on when i dont have it on and it leaves my characters head on and the helm sybol down on the bottom and when i click on the helm symbol i cant take it off unless i change armors

Noted. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/7/2009 1:03:10 >
AQ DF MQ  Post #: 59
11/27/2009 19:49:10   
Rhowena
Legendary AK!!!


^This also occurs with the jump kick attack, and if you do either while the helmet is on it can't be removed after that. The next battle loads as if nothing happened. Screenshot

Noted. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/7/2009 1:03:20 >
AQ DF  Post #: 60
12/3/2009 6:50:53   
rougedude11
Member

Bug Info: Where did it happen? During the quest on shattered world 2, that warp crystal does not register as being found until it is found a second time
Quest: Which Quest were you on? Battle

Details What happened? What's the bug? Use as much detail as possible!

Before Bug occurred: What were you doing prior to the problem?
Farming for exp

During Bug: What happened during the bug/what issues or errors did you see? \
tail of dwakel was sticking out infront of the right leg

After bug/game crash: What was the end result? Game crash/freeze? Missing item?
Just kept happening
Did the game kick you out? no
What was the error message/code? no

Screenshot link: [img=http://img14.imageshack.us/img14/390/glitchr.th.png]

[URL=http://img14.imageshack.us/i/glitchr.png/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/390/glitchr.th.png[/IMG][/URL]

two incase 1 doesnt work

Did you try clearing your cache? Before or after the bug happened?: both
Did the bug happen again?: (If it did not, no need to post!) yes


Flash version: 10,0,32,18

Actually, it doesn't register until it's found last. Known bug. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/7/2009 0:48:18 >
AQ DF MQ  Post #: 61
12/6/2009 13:03:55   
orb of darkness
Member

The heavy gunner armor has some thing happen where if your a drakel (Which I am) The tail does not come out the back it comes out the side right on your leg!

Known. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/7/2009 0:49:06 >
Post #: 62
12/18/2009 16:10:48   
ThePeoplesChamp
Member

I hope I'm right posting this here.

Type of bug (Game crash/blackscreen, glitch, graphical error, typo, etc.): Not sure

Character Info:
Char ID: 63291027
Char Name (optional): TheNightmareSG
Level: 25
OR
Character page link:

Bug details

Before bug occurred: Started a battle against a defiler sentry. Everything was normal, then I equipped the Strawberry Lasercane.

During Bug: The enemy continuously receives damage even when no action is taken. (I just stand there and the enemy receives damage.) When the enemy reaches 0 HP they will not die unless attacked normally. If a battle is started with the Strawberry Lasercane equipped and the enemy is supposed to attack first, the enemy will never attack because they keep being hit and their HP will reduce to 0, but since you can't attack them the battle will never end.

After bug: Forced to close the game and re-login. The bug happened again with only default equipment on and a different enemy.


Item Bugged: Strawberry Lasercane

Other Equipment: I had Warped Star Ninja Genin armor equipped as well as the Hand of Creation.
Screenshot link:

Did you log out and log back in? Yes
Did you clear cache? Yes
Did the bug happen again? Yes
Browser Info: Mozilla Firefox
Flash version: 10.0.32.18


This bug will make the player win every time unless the enemy absorbs ice. The player can start the battle with another weapon equipped, then equip the Strawberry Lasercane and sit back and relax until the enemy reaches 0 HP, and finish it off by equipping another weapon and killing the enemy. This prevents the bug from stopping the enemy from attacking and therefore exploit the bug. Not cool.

You're fine. Abusable bugs like this can also be PM'd.
This has been fixed. If you are still seeing it, please visit a shop and rearrange some inventory or logout/login. You MAY have to clear your cache. ~Aelthai


< Message edited by Aelthai -- 12/19/2009 15:36:36 >
AQ DF  Post #: 63
12/18/2009 17:30:48   
Jakau Ryuu
Member

Type of bug (Game crash/blackscreen, glitch, graphical error, typo, etc.): Glitch.

Character Info:
Character page link: Here's the character in question.

Bug details: Cosmoslug pet level 40 is dealing 0 damage.
Before bug occurred: Equipped the level 40 Cosmoslug pet against a level 55 Niv, wanting to try the pet out. Now, remember that the Niv takes 100% damage from darkness attacks.
The second time I tested against a Protean. Remember, they take 120% damage from darkness. Still no damage taken.
During Bug: Pet deals 0 damage whenever it attacks.

After bug: Nothing much happens. The battle continues normally.


Item Bugged: Level 40 Cosmoslug. Maybe the other versions are too, I'm not sure.
Other Equipment: Round 1: Warpguardian Blade, Warp Star Ninja, WG Power Gauntlet
------------***-------Round 2: Warpguardian Blade, Warpguardian Striker
Screenshot link: Round 1.
--------------------- Round 2.

Did you log out and log back in?: Yes.
Did you clear cache?: Yes.
Did the bug happen again?: Yes.
Browser Info: Firefox, most recent version. Just updated today, in fact.
Flash version: 10.0.42.34, according to the AQ login page.

Duplicated. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/19/2009 15:57:15 >
AQ DF  Post #: 64
12/18/2009 17:55:04   
legomaster00156
Member

@The People's Champ: In fact, it happens with the level 30 version as well (and, if I am not mistaken, all oher versions, as well).
AQ DF MQ  Post #: 65
12/19/2009 10:52:28   
SIGMUND
Member

I'm not sure this is a bug?

On approach to the planet Gervel the music is Broken up. Discontinuous?
SO It may just be my broad band or computer is not downloading it fast enough?

Hmmm. I think it's the loop having a dead spot in it. It does sound odd. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/19/2009 15:58:49 >
AQ  Post #: 66
12/19/2009 15:40:55   
SIGMUND
Member

The weapon VBG is now almost unusable due to the almost constant backfire special attack.

The special now occurs during Ram attacks, Knee attacks, even Kick attacks when we are not even firing the weapon... it is just far too frequent...

It was okay when it was just happening on the ordinary Attack Button.

*cough* that's a bugfix. You don't get to do 147.5% of your normal damage for no penalty. Since Ram, Kick, Knee, etc. attacks use your weapon stats and get that bonus, they also have to have the chance to backlash (note: it's a 20% rate.) ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/19/2009 16:01:10 >
AQ  Post #: 67
12/20/2009 9:32:49   
Technomancer
Legendary AK!!!


I've seen a lot of reports regarding the Heavy Gunner Armor series, and the effects the Gaunlets are having. I have some extra info, that hasn't been reported yet.

Character Info:
Char ID: 63239725
Char Name (optional): Alteon
Level: 22

Bug details: My hand of creation is equiped, yet at the same time unequiped (sorry for the weird description, it will become clear further on).
Before bug occurred: Logged in, fought a battle, equiped HoC (Gauntlet), won, fought another battle.

During Bug:
- The armor recieves the effects of HoC (increased defences/resistance), it 'shows' up on the correct part of your hand. But all you see is this: HoC.
Edit: I just fought another battle (without having a gauntlet active in the previous one) and the black shadow on your right hand shows up again, regardless of what items equiped.
- The effects are working, but the armor doesn't seem to 'believe' that the Gauntlet is activated, when you try to perform GB, it says: 'You must have a Gauntlet equiped ...'.
- How HG model WB looks like without a Gauntlet (Edit: it only looks like that in the very first fight you're in when equiping it).

Item Bugged: HG series (note: if you reequip your gauntlet, GB works again, if only for the rest of the fight, the problem repeats itself in the next fight).
Other Equipment: HoC, Chill ornament launcher.
Screenshot link: See above.

Did you log out and log back in? Yes, it keeps happening.
Did you clear cache? ^
Did the bug happen again? ^
Browser Info: IE.
Flash version: Latest.

*I know you're supposed to make a new post for another 'bug', but this is just a question. Why can't we take a screenshot of our stats (the thing that shows up when you roll over your face)? Whenever I take a screenshot of it, and paste it in paint, the stats screen never shows. All that shows is what lies behind it. I tried to put my stats here, so you could see that HoC effects were working.

Yeah, I have a longer writeup on this somewhere else ... it's very strange.
You have to be hovering your mouse over your portrait when you take the screenshot ... I just tried and it came through nice and clear. ~Aelthai


< Message edited by Aelthai -- 12/20/2009 10:22:18 >
AQ DF  Post #: 68
12/22/2009 0:05:20   
Raiga
Member

Character Info:
Char ID: 67601967
Char Name (optional): Ethan
Level: 43

Bug details: With the new option to remove the helmet of the Star Ninja Z, my character's neck (Drakel by the way) pops up outside of the armor.

During Bug:
-Character's neck popped up outside the armor when removing the helmet.

Item Bugged: Star Ninja Z (unsure whether this applies to the other variations)
Other Equipment: Used with all equipment, still applies.
Screenshot link: None.

Did you log out and log back in? Yes, it keeps happening.
Did you clear cache? ^
Did the bug happen again? ^
Browser Info: Firefox
Flash version: Latest.

Seems the Drakel race has a lot of visual bugs with armors...

EDIT: Another bug with the Drakel and Star Ninja Z armor is that after performing the jumping axe kick of the Kick skill and the Gauntlet Blast skill, the helmet relayers over the face, with the horns and edges sticking out and all.

Known. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 12/23/2009 2:55:45 >
DF Epic  Post #: 69
1/4/2010 20:58:09   
lonewulfy
Banned


Type of bug (Game crash/blackscreen, glitch, graphical error, typo, etc.): graphical error

Character Info:
Char ID: 67830051
Char Name (optional): LoneWulf
Level: 20

Bug details: The Blusterly Beam Lance did it's special into the ground during a weapon throwing attack.
Before bug occurred: I was fighting a Noctherezza.

During Bug: When using the Blusterly Beam Lance, I used a weapon throw attack, and it happened to pick a special. The weapon was placed on the floor at an angle, then it formed into its 'lance' position, did the whole animation into the ground, then was picked back up.

After bug: I won the fight(easily). But nothing.


Item Bugged: Beam Lance (all?)
Other Equipment: Star Ninja Grasshopper, Hand of Creation
Screenshot link: Happened too fast, and was too random to repeat, so I have none.

Did you log out and log back in? No need.
Did you clear cache? No need, either.
Did the bug happen again? It probably will.
Browser Info: Chrome... the most recent one.
Flash version: also the most recent.

EDIT: This also occured when fighting tronzor... I was using a Mighty Double Swing attack Weapon Throw, and I dropped the Murky Beam Staff, held out my hand like I was using it's special, and it was on the floor, doing its anim. All other things were the same as above. These 'old' weapons may need some more fine tuning with the newer system.

EDIT.... Again: I fight Tronzor, and while my HoC seems to stay on fine, I always revert back to my default Striker outfit. I am wearing the Star Ninja Grasshopper stuff. And I win the fights.

Does this same thing happen on all weapon specials in that armor, or only when Weapon Throw is selected? ~Aelthai

EDITzor: I think it happens anytime the weapon leaves your hand during a special. As in, the weapon throw, when it is teleported to the ground, the concussion grenade (probably, haven't tested it yet due to high SP cost) both drop your weapon on the ground, and it's keeping that position until the attack is finished. The special must happen after the weapon's position is decided. So, no, not all specials, just the ones where it is on the ground

Should be fixed. ~ Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 2/14/2010 0:29:12 >
AQ DF MQ  Post #: 70
1/14/2010 15:27:22   
Azami
Legendary AdventureGuide!


Character Info:
Char ID: 63730842
Char Name (optional): Azami
Level: 40

Bug details: The Old WG Network Deflector Gauntlet is doing a lot less damage than a comparable L35 Gauntlet, say the Fabled HoC.

Item Bugged: Old WG Network Deflector

Did you log out and log back in? yup
Did you clear cache? yup
Did the bug happen again? yup
Browser Info:
Flash version: 10.0.32.18

Should be fixed ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 2/14/2010 0:32:31 >
DF  Post #: 71
1/23/2010 6:58:48   
Lord Athor
Member

Character Info:
Char ID: 63239734
Char Name (optional): Lord Athor
Level: 51
OR
Character page link: Character Page

Bug details:
When having the helmet off and using the Battlesuit skills of the WarpGuardian Cybertech Battlesuit the helmet (or more accuratley a face mask version of it since the hair is still visible) is automatically put on and can't be removed for the duration of the battle.


Item Bugged: WarpGuardian Cybertech Battlesuit
Other Equipment: BlaZing Gatorax, Guardian NanoGauntlet, CyBear guest, BA51C model D pet.
Screenshot link: Battlesuit bug

Did you log out and log back in? Yes
Did you clear cache? Yes
Did the bug happen again? Yes
Browser Info: Firefox, latest update
Flash version: Latest version

Duplicated ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 2/14/2010 0:37:22 >
Post #: 72
1/25/2010 21:15:25   
lonewulfy
Banned


When using the heavy gunner model C, the tail is, of course, still an issue. However, it seemed that when I used my Nanogauntlet that the tail flickered right at the start and finish of the blasts. Of course, maybe it would be better to just use tail armor, or SOMETHING with this irritation, which has been around since I can remember this game -_-

I'm going to say that until the tail is fixed, we don't know what else is going on. ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 2/14/2010 0:38:12 >
AQ DF MQ  Post #: 73
1/26/2010 20:09:06   
flylfy
Member

im a drakel and when im wearing the heavy gunner model c my tail goes in front of my leg in stead of behind

Known ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 2/14/2010 0:38:48 >
Post #: 74
3/4/2010 1:29:09   
Azami
Legendary AdventureGuide!


Type of bug (Game crash/blackscreen, glitch, graphical error, typo, etc.): glitch

Character Info:
Char ID: 63730842
Char Name (optional): Azami
Level: 43

Bug details: After equipping the Cybertech armor, I tried to use the chest laser battlesuit attack as my 1st attack. It fires, but doesn't do any damage. I have to use a different battlesuit attack before it will do any damage.

Before bug occurred: Equip the cybertech armor.

During Bug: Use the chest laser 1st. Does 0 damage.

After bug: Does 0 damage until either the Thigh Turrents or Shoulder Rockets attacks are used. Will still deal 0 damage after attacking regularly or using Build CyBear, Propeller Slash, or Gauntlet Blast.
Will continue to deal damage after the bug is over until the armor is unequipped. Then you have to start over.


Item Bugged: Cybertech Armor
Other Equipment: None
Screenshot link: http://i50.tinypic.com/219813d.png

Did you log out and log back in? yup
Did you clear cache? yup
Did the bug happen again? yup
Browser Info: FF
Flash version: 10.0.32.18

Duplicated. Thank you very much for the additional information about when it happens! ~Aelthai

< Message edited by Aelthai -- 3/15/2010 18:25:26 >
DF  Post #: 75
Page:   <<   < prev  1 2 [3] 4 5   next >   >>
All Forums >> [Artix Entertainment Games] >> [AdventureQuest] >> [WarpForce] >> WarpForce Bugs >> RE: =WF= Item Bugs
Page 3 of 5<12345>
Jump to:



Advertisement




Icon Legend
New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Content Copyright © 2018 Artix Entertainment, LLC.

"AdventureQuest", "DragonFable", "MechQuest", "EpicDuel", "BattleOn.com", "AdventureQuest Worlds", "Artix Entertainment"
and all game character names are either trademarks or registered trademarks of Artix Entertainment, LLC. All rights are reserved.
PRIVACY POLICY


Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition